-
Webinar Natureef | PPWR w praktyce: Od teorii do wymagań biznesowych
Kategoria: Ogólne, 13.05.2025
Super oferta
-
Najnowsze zmiany w systemach bezpieczeństwa opakowań
Kategoria: Normy i standardy, 13.05.2025
Super oferta
-
Auditor wiodący systemu zarządzania jakością wg ISO 9001:2015
Kategoria: Audytor wiodący, 24.11.2025
Super oferta
-
Food Defence / Food Fraud zgodnie ze standardami BRCGS Food, IFS Food, FSSC 22000
Kategoria: Prawo żywnościowe, 12.05.2025
-
217 JB - Znakowanie żywności – produkty garmażeryjne i dania gotowe.
Kategoria: Badania żywności, 12.05.2025
-
239 DSZ - Ocena zagrożeń i analiza ryzyka w przemyśle spożywczym w oparciu o IFS, BRC, ISO/FSSC 22000.
Kategoria: Systemy jakości, 12.05.2025
-
203 MIK - Mikrobiologia patogenów, drobnoustrojów wskaźnikowych i psujących żywność.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 12.05.2025
-
System zarządzania bezpieczeństwem żywności GMP/GHP oraz HACCP wg ISO 22000:2018 SZKOLENIE ON-LINE
Kategoria: Normy i standardy, 12.05.2025
-
Auditor wewnętrzny systemów bezpieczeństwa żywności GMP/GHP oraz HACCP wg ISO 22000:2018 ON-LINE
Kategoria: Audytor wewnętrzny, 12.05.2025
-
94 JB - Substancje dodatkowe, aromaty, enzymy w przetwórstwie spożywczym. Regulacje prawne, praktyka stosowania i kontrola.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 12.05.2025